Onderdeel van onsameland.nl
Ameland

Ameland

Genieten & Genieten

Hartelijk welkom op de internetsite van onze prachtig luxe rietgedekte 6-persoons vakantiewoning ‘’Oerd’’ in Ballum, gesitueerd nabij het strand, duinen en het bos!  Geschikt voor gezelschappen tot 6 volwassen personen. Vlakbij het leukste kleinste dorp Ballum op Ameland met slechts c.a. 370 inwoners en een aantal een aantal beschermde stads- en dorpsgezichten en rijksmonumenten.

Vele activiteiten

Het hele jaar lang kunt u genieten op het waddeneiland Ameland,als het nu gaat om zonnen & relaxen, sportiviteit & activiteit, musea, kunst & cultuur & educatie, boottochten, excursies, wellness & gezondheid of lekker naar de lokale braderie!

Geniet van luxe en weelde in vakantiewoning Oerd

Onze luxe vakantiewoning is uiterst sfeervol ingericht en zeer royaal uitgerust met alle denkbare luxe is aanwezig, Zo beschikt onze woning  in de woonkamer over een luxe sfeerhaard, gedesigned interieur, Wi-Fi (draadloze internetverbinding) en uiteraard een héérlijke relax hoekbank om heerlijk een boek uit te lezen. Natuurlijk ontbreken zaken zoals HD LCD TV en een dvd/radio systeem niet. In de nieuwe keuken vind u een eethoek voor 6- personen en een kinderstoel voor onze kleine gasten. Een vaatwasser, combi-oven magnetron en alle overige wensbare keukenapparatuur behoren allemaal bij onze vaste keukeninrichting.

In onze luxe vakantiewoning vindt u een badkamer voorzien met een heerlijk whirlpool bubbelbad en aparte douche en toilet. Tevens hebt u beneden de beschikbaarheid tot een Miele Wasmachine en Miele condens droger. Uiteraard is er ook een droogrek beschikbaar.

Op de bovenverdieping beschikt onze woning over een master bedroom met een 2-persoons comfortabele boxspring zodat u ook s’ nachts kunt genieten. Op de andere 2-persoons slaapkamer vind u twee 1-persoons bedden. De ‘kinderslaapkamer’ bestaat uit een veilig stapelbed en een kinderbedje. Tevens is hier de complete Kinderbox opgeslagen voor onze mini gasten. Ook kunt u hier ons bekende hobbelpaard en kinderknutselhoek vinden. Ook is op deze verdieping een aparte Toilet voor optimale privacy.

Controleer beschikbaarheid
Logo airbnb
Algemene voorwaarden