Onderdeel van onsameland.nl
Hongarije

Hongarije

Luxe 8-persoons vakantiewoning aan het Balatonmeer

Op zoek naar een fijne vakantiewoning aan het Balatonmeer? Dan heeft u die bij deze gevonden! Onze moderne, smaakvol ingerichte woning is met vier slaapkamers geschikt voor acht personen. In de woonkamer kijkt u ontspannen tv, met de beschikking over alle Nederlandse en nog veel meer buitenlandse zenders. In de ruime badkamer vindt u een ligbad en een aparte douchcabine. Ook treft u hier de wasmachine. Ontbijt, lunch en diner bereidt u in de luxe, open keuken, waarna u dit binnen of buiten op het overdekte terras nuttigt. De woning en het tuinhuis staan op een omheinde tuin van 1100 vierkante meter, zodat u hier niet alleen heerlijk kunt relaxen, maar er ook volop ruimte is voor kinderen om te spelen.

Extra ontspannen vakantiegevoel

De omgeving van de vakantiewoning leent zich uitstekend voor het maken van fietstochten. Daarom treft u in het tuinhuis vier fietsen aan. Voor een extra ontspannen vakantiegevoel, zijn zowel de woning als het tuinhuis elektronisch beveiligd.

Warme zomers en koude winters

In Hongarije heerst een landklimaat, met in het hoogseizoen temperaturen van 30 tot 35 graden. Ook in het voor- en naseizoen zijn de temperaturen, met ongeveer 25 graden, zeer aangenaam. Een flinke regenbui is niet uitgesloten en kan voor de nodige verkoeling zorgen, maar daarna lopen de temperaturen gauw weer op naar zomerse waarden. In de winter kan het er behoorlijk koud zijn met temperaturen van -20 tot -25 graden. Het Balatonmeer is in deze periode dan ook een waar schaatsparadijs!

Controleer beschikbaarheid
Logo airbnb
Algemene voorwaarden